Carrière en ontwikkeling

We zeggen niet voor niets dat we aandacht voor ambitie hebben. We bieden onze medewerkers alle kansen zichzelf te ontwikkelen en daar ondersteunen we je graag in. We helpen je de juiste uitdagingen, cursussen en trainingen te vinden die passen in jouw ontwikkelingsplan.

De mogelijkheden voor jou

Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten en jouw doelen in kaart brengen helpen we je ze te bereiken. Iedereen heeft zijn eigen doelen en de weg er naartoe, maar we weten zeker dat jij ze met de juiste begeleiding gaat halen! Dat is het leuke aan VLC & Partners: je wordt omringd door professionals die uitblinken in hun eigen vakgebied en je daarom vanuit hun eigen perspectief kunnen helpen. Geen eenzijdig advies of begeleiding, maar het totaalplaatje wat jou helpt uitdagingen aan te gaan.

Intern Adviseur Pensioen | VLC & Partners vacatures

The Future Blue

Binnen VLC & Partners verbinden we onze talenten tot en met 35 jaar in: The Future Blue! Met The Future Blue zorgen we voor verbinding, waardering en ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak waarbij we ervaringen uitwisselen en carrière stappen doornemen. Daarnaast vormen we namens de jonge generatie een stem in de organisatie. We dienen als vraagbaak voor de directie en worden ingezet om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Lees meer

Beschikbare jobs

Zie hier onze huidige vacatures. Zit er op dit moment niks voor je tussen, maar ben je wel benieuwd hoe het werken bij VLC & Partners is? Stuur een open sollicitatie!

Maak van je droom je doel!