Business Professionals

Onze afdeling Business Professionals bestaat uit specialisten en richt zich op alle klanten en prospects (groot of klein) binnen de zakelijke dienstverlening. In het bijzonder richten zij zich op de Accountants, Advocaten, Notarissen en Architecten voor wie zij unieke producten en adviezen hebben.

Onze propositie

Onze doelgroep kenmerkt zich door een sterke regulering ten aanzien van onder andere de verzekeringen. Wij kennen deze richtlijnen goed en kunnen daardoor garanderen dat dekkingen ten minste voldoen aan de eisen die hiervoor gelden.

Aansprakelijkheid is de hoeksteen van de verzekeringsportefeuille voor onze klanten. Wij geven bij voorkeur echter een compleet advies. Ons team is divers en bestaat uit verzekeringsspecialisten en consultants. We werken daarnaast nauw samen met andere afdelingen.

Wij kennen alle uitdagingen waar deze ondernemingen/ondernemers voor staan en kunnen ze door ons grote marktaandeel inzichten verschaffen in overwegingen en besluiten van hun peers. Hierdoor zijn we naast adviseur ook een volwaardig sparringpartner.

Klanten kunnen hierdoor rekenen op een to-the-point advies. Of het nu gaat om een volledige risicoanalyse, aansprakelijkheidsadvies, financieel advies of consultancy (bijvoorbeeld bij praktijkoverdrachten), wij zijn er voor alle klanten binnen de zakelijke dienstverlening.

Onze Business Professionals vacatures

Bekijk onze Business Professionals vacatures. Wie weet zit de kick-start van jouw carrière of jouw volgende stap ertussen! Past VLC & Partners bij jou, maar weet je niet goed welke afdeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Den Bosch
Den Haag
Tilburg