Business Professionals

Onze afdeling Business Professionals bestaat uit specialisten en richt zich op alle klanten en prospects (groot of klein) binnen de zakelijke dienstverlening. In het bijzonder richten zij zich op de Accountants, Advocaten, Notarissen en Architecten voor wie zij unieke producten en adviezen hebben.

Onze propositie

Onze doelgroep kenmerkt zich door een sterke regulering ten aanzien van onder andere de verzekeringen. Wij kennen deze richtlijnen goed en kunnen daardoor garanderen dat dekkingen ten minste voldoen aan de eisen die hiervoor gelden.

Aansprakelijkheid is de hoeksteen van de verzekeringsportefeuille voor onze klanten. Wij geven bij voorkeur echter een compleet advies. Ons team is divers en bestaat uit verzekeringsspecialisten en consultants. We werken daarnaast nauw samen met andere afdelingen.

Wij kennen alle uitdagingen waar deze ondernemingen/ondernemers voor staan en kunnen ze door ons grote marktaandeel inzichten verschaffen in overwegingen en besluiten. Hierdoor zijn we naast adviseur ook een volwaardig sparringpartner.

Klanten kunnen rekenen op een to-the-point advies. Of het nu gaat om een volledige risicoanalyse, aansprakelijkheidsadvies, financieel advies of consultancy (bijvoorbeeld bij praktijkoverdrachten), wij zijn er voor alle klanten binnen de zakelijke dienstverlening.

Den Bosch
Den Haag
Tilburg

Adrika Machielsen Accountmanager Business Professionals

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Flexibel, dynamisch, uitdagend.

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Eigen verantwoordelijkheid mogen nemen, waardoor er ruimte is voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Menselijk, klantgericht.

Maartje Paulusse Schadebehandelaar Claims Zakelijk

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
VLC & Partners biedt mij de uitdaging die ik zocht.

Vorige
Volgende