Employee Benefits

VLC & Partners is de strategisch HR partner op het gebied van pensioen, zorg, inkomen & verzuim. Wij helpen onze klanten bij de totstandkoming en uitvoering van verzekerbare arbeidsvoorwaarden als pensioen, Anw en WIA. We doen dit ook bij de meer strategische vraagstukken als duurzame inzetbaarheid, personeels- en pensioenbeleid.

Strategisch partner

Een belangrijk onderdeel van onze strategie is dat we ons echt in de klant te verdiepen. We gaan samen met HR op zoek naar het probleem achter de initiële vraag en werken van daaruit aan een passende oplossing. En als het nodig is lossen we natuurlijk eerst een acuut probleem op of verzorgen we dekking via een verzekering.

Als Accountmanager werk je in het domein pensioen of in het domein zorg, inkomen en verzuim. Je krijgt een eigen klantenbestand en je bent, samen met je collega uit het andere domein en een adviseur die voor beide domeinen werkt, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je beantwoordt klantvragen, voert mutaties uit en je controleert verzekeraars. Verder neem je initiatieven en informeer je de klant proactief over actualiteiten. De adviseur gaat bij de klant op bezoek en bespreekt niet alleen de ontwikkelingen bij de klant maar ook de actuele marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen. Constant zijn jullie als team bezig om de klant tevreden te stellen en op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening verder uit te breiden.

Je doet het altijd samen

Bij complexe vraagstukken zoals pensioenverlenging, fusie, overname en arbeidsvoorwaarden harmonisatie wordt er een consultant aan het team toegevoegd. De consultant is dé specialist en daarmee gesprekspartner voor onder meer directie en ondernemingsraad. Verder is de consultant de regisseur in het geval er bijvoorbeeld een duurzaam inzetbaarheidsbeleid moet worden opgezet of als er grip moet worden verkregen op de verzuimkosten. Soms werken we hierbij samen met externe partners.

 

Als broker help je onze klanten door goed scherp in te kopen en soms stevig te onderhandelen met verzekeraars en/of pensioenuitvoerders. Ook sta je aan de wieg bij de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening. Tot slot ben je ook het geweten van ons bedrijf. Je wilt ‘alles’ weten en vindt het leuk om jouw opgedane kennis in hapklare brokken over te dragen aan je collega’s en klanten.

Wij werken vanuit verschillende kantoren in Nederland, waaronder Den Bosch en Den Haag. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om deels vanuit huis te werken.

Den Bosch
Den Haag
Tilburg

Anne-Marie van den Tillaart Verzuimcoach

Hoe zou je werken bij VLC & Partners in 3 woorden omschrijven?
Inspirerend, samen en vol ambitie.

Wat is het leukste aan werken bij VLC?

Je werkt met deskundige collega’s en hebt veel eigen verantwoordelijkheid om je eigen werk fijn en goed in te delen. De lijntjes zijn kort als je iets wilt aanpassen.

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?

Deskundig en professioneel.

Alex Groen Teamleider Employee Benefits

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Uitdagend, kansen, prettig.

Wat is het leukste aan werken bij VLC?

Samenwerking

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Gedreven en intensief.

Marnix de Vries Consultant Employee Benefits

Wat is het leukste aan werken bij VLC & Partners?
De verscheidenheid aan relaties en hun uitdagingen.

Bastiaan de Wit Medewerker contractbeheer EB

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Het leukste vind ik allereerst de mensen, daarnaast is VLC een bedrijf dat perfect bij je past als je jezelf wilt ontwikkelen. Ze denken altijd mee om te zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt.

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Flexibel en luchtig

Joy Graus Teamleider Employee Benefits

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Er is bij VLC & Partners genoeg ruimte voor mijn ideeën.

 

Vorige
Volgende