Employee Benefits

VLC & Partners is de strategische partner van HR op het gebied van pensioen, zorg, inkomen & verzuim. Wij helpen onze klanten bij de totstandkoming en uitvoering van verzekerbare arbeidsvoorwaarden als pensioen, Anw en WIA. We doen dit ook bij de meer strategische vraagstukken als duurzame inzetbaarheid, personeels- en pensioenbeleid.

Strategisch partner

Een belangrijk onderdeel van onze strategie is dat we ons echt in de klant te verdiepen. We gaan samen met HR op zoek naar het probleem achter de initiële vraag en werken van daaruit aan een passende oplossing. En als het nodig is lossen we natuurlijk eerst een acuut probleem op of verzorgen we dekking via een verzekering.

Als Accountmanager werk je in het domein pensioen of in het domein zorg, inkomen en verzuim. Je krijgt een eigen klantenbestand en je bent, samen met je collega uit het andere domein en een adviseur die voor beide domeinen werkt, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je beantwoordt klantvragen, voert mutaties uit en je controleert verzekeraars. Verder neem je initiatieven en informeer je de klant proactief over actualiteiten. De adviseur gaat bij de klant op bezoek en bespreekt niet alleen de ontwikkelingen bij de klant maar ook de actuele marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen. Constant zijn jullie als team bezig om de klant tevreden te stellen en op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening verder uit te breiden.

Je staat er niet alleen voor

Bij complexe vraagstukken zoals pensioenverlenging, fusie, overname en arbeidsvoorwaarden harmonisatie wordt er een consultant aan het team toegevoegd. De consultant is dé specialist en daarmee gesprekspartner voor onder meer directie en ondernemingsraad. Verder is de consultant de regisseur in het geval er bijvoorbeeld een duurzaam inzetbaarheidsbeleid moet worden opgezet of als er grip moet worden verkregen op de verzuimkosten. Soms werken we hierbij samen met externe partners.

 

Als broker help je onze klanten door goed scherp in te kopen en soms stevig te onderhandelen met verzekeraars en/of pensioenuitvoerders. Ook sta je aan de wieg bij de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening. Tot slot ben je ook het geweten van ons bedrijf. Je wilt ‘alles’ weten en je vindt het leuk om jouw opgedane kennis in hapklare brokken over te dragen aan je collega’s en klanten.

Wij werken vanuit verschillende kantoren in Nederland, waaronder Den Bosch en Den Haag. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om deels vanuit huis te werken. Wij streven naar een lange en duurzame klantrelatie.

Apeldoorn
De Bilt
Tilburg

Onze Employee Benefits vacatures

Bekijk onze Employee Benefits vacatures. Wie weet zit de kick-start van jouw carrière of jouw volgende stap ertussen! Past VLC & Partners bij jou, maar weet je niet goed welke afdeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Meet recruiter
Charlotte

Heb je vragen over de vacatures of ga je graag met ons in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken? Onze recruiter Charlotte staat voor je klaar!

Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Anne-marie van den Tillaart Verzuimcoach

Wat is het leukste aan werken bij VLC & Partners?
Je krijgt veel vrijheden, eigen initiatieven worden gewaardeerd, de lijntjes zijn kort.

Welk boek zou je anderen aanraden?

De zeven zussen

Waar ben je het meest trots op?

Op mijn kinderen

Danni van Beers Marketing & Communicatie Adviseur

Wat is het leukste aan werken bij VLC & Partners?
Het leuke aan werken bij VLC & Partners is dat iedere dag anders is en dat er een fijne sfeer is.

Als je één woord uit het woordenboek zou mogen schrappen, welk woord zou dat dan zijn?
Anderhalvemetersamenleving

Welke film(s) zou je anderen aanraden?
The Green Mile & Prisoners

Helen van der Wiel Senior Marketeer Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden? 
Vrijheid, ondernemend en collega’s

Wat is je favoriete filmcitaat?
Let’s cook

Welke 3 items neem jij mee naar een onbewoond eiland?
Telefoon, bikini en de familie

Jordi van Heek Online Marketeer

Waarom ben je bij VLC & Partners gaan werken?
Het sprak me erg aan dat je binnen VLC & Partners de mogelijkheden hebt van een grote corporate, maar dat de cultuur erg toegankelijk is en je echt kunt opvallen. Mijn functie is ook divers en ik doe veel dingen die andere werkgevers niet konden bieden.

Wat is  je favoriete plaats in de wereld?
Les trois vallées wintersport gebied

Waar ben je het meest trots op?
Het behalen van mijn Master.

Mark Posthumus Manager Claims Risk

Waarom ben je bij VLC & Partners gaan werken?
Ik zocht een kwalitatieve makelaar met een toekomstvisie waar ik mij in kon herkennen. Daarnaast was ik op zoek naar een vriendenteam om ‘samen’ mooie dingen te gaan doen.

Welke 3 items neem jij mee naar een onbewoond eiland?

Mijn gravelfiets, want er zijn vast geen mooie asfaltwegen op het eiland. Een e-reader vol met allerlei boeken waarvan ik al mijn hele leven zeg dat ik ze ga lezen, maar nog nooit heb gelezen. En mijn vriendin, want anders is het zo eenzaam

Wat was je eerste (bij)baan?

‘DJ’ bij een kinderspeeltuin; je moet wat als je 12 bent.

Vorige
Volgende