MKB

VLC & Partners is dé strategische partner in verzekeringen en pensioen voor het MKB. Wij werken landelijk voor zelfstandig ondernemers en het (grootzakelijk) MKB. Onze cultuur is gedreven en deskundig, maar vooral ook persoonlijk!

MKB Business line

Samenwerken, plezier en daadkrachtige service: daar draait het bij onze business line om. Dit zie je terug in onze dagelijkse werkzaamheden! Want wij durven lef te tonen, te innoveren en verzekeraars geregeld op scherp te zetten. Samen kiezen wij voor kwaliteit en persoonlijke service.

Wat maakt onze MKB Business line uniek?

Drie expertises, één team! Wij geloven in de kracht van compleet advies. Met onze specialistische teams hebben wij de expertise in huis om onze MKB relaties volledig te ontzorgen; van schade- en inkomensverzekeringen tot pensioen.

Met een vast contactpersoon die de organisatie van de klant kent, staan wij altijd klaar voor vragen en advies. Een unieke combinatie!

Werken binnen onze MKB Business line betekent standaard meedenken met onze klanten. Maar ook de kritische vragen durven stellen. Dat kan soms frustrerend zijn. Totdat relaties het advies zien: krachtig en to the point. Dan is iedereen blij dat we doorgevraagd hebben. Onze business line verrast relaties graag met een snelle offerte of snel antwoord op vragen.

Den Bosch
Den Haag
Tilburg

Onze MKB vacatures

Bekijk onze MKB vacatures. Wie weet zit de kick-start van jouw carrière of jouw volgende stap ertussen! Past VLC & Partners bij jou, maar weet je niet goed welke afdeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Accountmanager Zakelijke Verzekeringen
Tilburg
Fulltime

Als Accountmanager werk je samen met een (vaste) Intern Accountmanager die jou ondersteunt in de voorbereiding en opvolging van je gesprekken zodat jij je tijd optimaal kan besteden aan je klanten. Je klanten spreek je elk jaar veelal in een persoonlijk gesprek.

MKB
Risico-Analist Zakelijke Verzekeringen/Broker
Tilburg
Parttime

Je verzorgt verzekeringsanalyses voor de accountmanagers bij VLC & Partners/Mutsaerts.
Zodra de accountmanager voor een prospect de bestaande portefeuille aan je overdraagt met de bijbehorende risico-informatie kun jij van start.
Je inventariseert welke risico’s er op dit moment zijn verzekerd en hoe deze verzekerd zijn. Vervolgens breng je dit in kaart en ga je aan de slag met de inkoop van offertes voor al deze contracten. Zodra dit gereed is verwerk je de ontvangen offertes tot een heldere analyse voor de aanstaande klant.

MKB
Intern Accountmanager Zakelijke Verzekeringen
Tilburg
Parttime

Je komt als Intern Accountmanager terecht in het hart van onze organisatie. Je werkt in een ‘intern accountteam’ en hebt je eigen werkzaamheden en klanten. Samen met een ervaren accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten. 
Je vindt het leuk om veel vragen telefonisch of per mail te beantwoorden en te schakelen met verzekeraars. Je bereidt gesprekken voor, vraagt offertes op en zet vragen uit bij collega’s of verzekeraars. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor inkoop van verzekeringen, analyseer je risico’s en verzekeringsoplossingen.

MKB
Intern adviseur pensioenverzekeringen
Den Bosch
Tilburg
Parttime

Als Intern adviseur pensioen bij VLC & Partners ben je verantwoordelijk voor het actieve onderhoud op de pensioenregeling van je klanten. Je hebt een belangrijke rol in het pensioenbeheer en -advies. Bovendien signaleer je proactief de klantbehoefte en geef je daar adequate invulling aan. Jij bent van absolute toegevoegde waarde voor de klant!

Employee Benefits
MKB
Intern accountmanager inkomensverzekeringen
De Bilt
Fulltime

Je bent inhoudelijk op de hoogte van alles wat te maken heeft met inkomensverzekeringen en hebt jouw WFT Inkomen diploma. Je werkt nauwkeurig, enthousiast en bent een teamspeler. Je vindt contact met het MKB leuk, zolang er maar geen commerciële acties verwacht worden van je? Perfect! We zijn nu al blij met je!

MKB
Adviseur bedrijfsmatige schadeverzekeringen
De Bilt
Fulltime

Jij durft jezelf met een gerust hart een echte adviseur op het gebied van bedrijfsmatige schadeverzekeringen te noemen. Je bent echt geïnteresseerd in je klanten, inhoudelijk goed op de hoogte en contactueel sterk. Perfect!

MKB
Administratief medewerker pensioen
De Bilt
Parttime

Jij ondersteunt samen met twee binnendienst collega’s de advieswerkzaamheden van de adviseurs. Je verzorgt het administratief beheer van pensioenregelingen van onze (meer dan 200) bedrijven in het MKB. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

MKB
Medewerker pensioen en levensverzekeringen
De Bilt
Fulltime

Je begint met een eigen portefeuille met klanten die je helpt en adviseert bij het openen van bancaire lijfrenterekeningen, het aankopen van lijfrente- en pensioenuitkeringen en het afsluiten van overlijdensrisicoverzekeringen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

MKB
Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Meet recruiter
Charlotte

Heb je vragen over de vacatures of ga je graag met ons in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken? Onze recruiter Charlotte staat voor je klaar!

Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Fred Aben ICT Medewerker

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Prettig, uitdagend, gezellig

Welk boek zou je anderen aanraden?

Boeken van Clive Cussler

Welke 3 items neem jij mee naar een onbewoond eiland?
Ik zou zeggen telefoon en computer, maar op een onbewoond eiland heb je geen internet

Anne-marie van den Tillaart Verzuimcoach

Wat is het leukste aan werken bij VLC & Partners?
Je krijgt veel vrijheden, eigen initiatieven worden gewaardeerd, de lijntjes zijn kort.

Welk boek zou je anderen aanraden?

De zeven zussen

Waar ben je het meest trots op?

Op mijn kinderen

Helen van der Wiel Senior Marketeer Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden? 
Vrijheid, ondernemend en collega’s

Wat is je favoriete filmcitaat?
Let’s cook

Welke 3 items neem jij mee naar een onbewoond eiland?
Telefoon, bikini en de familie

Jordi van Heek Online Marketeer

Waarom ben je bij VLC & Partners gaan werken?
Het sprak me erg aan dat je binnen VLC & Partners de mogelijkheden hebt van een grote corporate, maar dat de cultuur erg toegankelijk is en je echt kunt opvallen. Mijn functie is ook divers en ik doe veel dingen die andere werkgevers niet konden bieden.

Wat is  je favoriete plaats in de wereld?
Les trois vallées wintersport gebied

Waar ben je het meest trots op?
Het behalen van mijn Master.

Vorige
Volgende