MKB

VLC & Partners is dé strategische partner in verzekeringen en pensioen voor het MKB. Wij werken landelijk voor zelfstandig ondernemers en het (grootzakelijk) MKB. Onze cultuur is gedreven en deskundig, maar vooral ook persoonlijk!

MKB Business line

Samenwerken, plezier en daadkrachtige service: daar draait het bij onze business line om. Dit zie je terug in onze dagelijkse werkzaamheden! Want wij durven lef te tonen, te innoveren en verzekeraars geregeld op scherp te zetten. Samen kiezen wij voor kwaliteit en persoonlijke service.

Wat maakt onze MKB Business line uniek?

Drie expertises, één team! Wij geloven in de kracht van compleet advies. Met onze specialistische teams hebben wij de expertise in huis om onze MKB relaties volledig te ontzorgen; van schade- en inkomensverzekeringen tot pensioen.

Met een vast contactpersoon die de organisatie van de klant kent, staan wij altijd klaar voor vragen en advies. Een unieke combinatie!

Werken binnen onze MKB Business line betekent standaard meedenken met onze klanten. Maar ook de kritische vragen durven stellen. Dat kan soms frustrerend zijn. Totdat relaties het advies zien: krachtig en to the point. Dan is iedereen blij dat we doorgevraagd hebben. Onze business line verrast relaties graag met een snelle offerte of snel antwoord op vragen.

Den Bosch
Den Haag
Tilburg

Onze MKB vacatures

Bekijk onze MKB vacatures. Wie weet zit de kick-start van jouw carrière of jouw volgende stap ertussen! Past VLC & Partners bij jou, maar weet je niet goed welke afdeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Intern accountmanager inkomensverzekeringen
De Bilt
Fulltime

Je bent inhoudelijk op de hoogte van alles wat te maken heeft met inkomensverzekeringen en hebt jouw WFT Inkomen diploma. Je werkt nauwkeurig, enthousiast en bent een teamspeler. Je vindt contact met het MKB leuk, zolang er maar geen commerciële acties verwacht worden van je? Perfect! We zijn nu al blij met je!

MKB
Adviseur bedrijfsmatige schadeverzekeringen
De Bilt
Fulltime

Jij durft jezelf met een gerust hart een echte adviseur op het gebied van bedrijfsmatige schadeverzekeringen te noemen. Je bent echt geïnteresseerd in je klanten, inhoudelijk goed op de hoogte en contactueel sterk. Perfect!

MKB
Administratief medewerker pensioen
De Bilt
Parttime

Jij ondersteunt samen met twee binnendienst collega’s de advieswerkzaamheden van de adviseurs. Je verzorgt het administratief beheer van pensioenregelingen van onze (meer dan 200) bedrijven in het MKB. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

MKB
Medewerker pensioen en levensverzekeringen
De Bilt
Fulltime

Je begint met een eigen portefeuille met klanten die je helpt en adviseert bij het openen van bancaire lijfrenterekeningen, het aankopen van lijfrente- en pensioenuitkeringen en het afsluiten van overlijdensrisicoverzekeringen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

MKB
Intern accountmanager zakelijke verzekeringen
Tilburg
Parttime

Als je het leuk vindt om klanten verder te helpen en nauw samen te werken met je collega’s, en je het uitdagend vindt dat je dag vaak anders verloopt dan gepland, dan is dit een baan voor jou!

MKB
Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Meet recruiter
Charlotte

Heb je vragen over de vacatures of ga je graag met ons in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken? Onze recruiter Charlotte staat voor je klaar!

Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Fred Aben ICT Medewerker

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Prettig, uitdagend, gezellig

Welk boek zou je anderen aanraden?

Boeken van Clive Cussler

Welke 3 items neem jij mee naar een onbewoond eiland?
Ik zou zeggen telefoon en computer, maar op een onbewoond eiland heb je geen internet

Anne-marie van den Tillaart Verzuimcoach

Wat is het leukste aan werken bij VLC & Partners?
Je krijgt veel vrijheden, eigen initiatieven worden gewaardeerd, de lijntjes zijn kort.

Welk boek zou je anderen aanraden?

De zeven zussen

Waar ben je het meest trots op?

Op mijn kinderen

Helen van der Wiel Senior Marketeer Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden? 
Vrijheid, ondernemend en collega’s

Wat is je favoriete filmcitaat?
Let’s cook

Welke 3 items neem jij mee naar een onbewoond eiland?
Telefoon, bikini en de familie

Jordi van Heek Online Marketeer

Waarom ben je bij VLC & Partners gaan werken?
Het sprak me erg aan dat je binnen VLC & Partners de mogelijkheden hebt van een grote corporate, maar dat de cultuur erg toegankelijk is en je echt kunt opvallen. Mijn functie is ook divers en ik doe veel dingen die andere werkgevers niet konden bieden.

Wat is  je favoriete plaats in de wereld?
Les trois vallées wintersport gebied

Waar ben je het meest trots op?
Het behalen van mijn Master.

Vorige
Volgende