Private Insurance

VLC & Partners Private Insurance is dé partner voor het beschermen van bijzondere bezittingen van particulieren. Van het woonhuis, kunst, een waardevolle oldtimer tot aan de bijzondere wereldreis. Wij zorgen ervoor dat onze relaties onbezorgd kunnen genieten en kunnen focussen op hun werk en privéleven.

Wat houdt private
insurance in?

Als collega van de afdeling Private Insurance ben je samen met het team verantwoordelijk voor het deskundig beheren en ontwikkelen van de verzekeringsportefeuille voor onze particulieren relaties. Dit zijn voornamelijk vermogende klanten, directeur-grootaandeelhouders en business professionals.

Vanuit het kantoor in Den Bosch worden de klanten volledig ontzorgd. De klantengroep bestaat uit meer dan 25.000 klanten die online, via e-mail of telefonie geserviced worden. Alle collega’s zijn gespecialiseerd en vinden het belangrijk om klanten zo goed mogelijk te adviseren. Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Bovendien waarborgen we altijd onafhankelijkheid in onze dienstverlening.

Wij vinden de juiste oplossing

We werken met een bijzondere selectie van verzekeraars en producten zodat onze klanten zeker zijn van een passende én kwalitatieve oplossing. Voor een aantal bijzondere bezittingen hebben we specifieke kennis en verzekeringsproducten in huis: woonhuizen met een rieten dak, sportwagens, oldtimers, youngtimers, kunst en verzamelingen.

Ook in de schade afhandeling zijn we het aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van alle schades van woonhuis, inboedel, auto, aansprakelijkheid tot aan reis. Wij willen bij een schade zo snel en adequaat mogelijk helpen.

Naast verzekeringsadvies en beheer bieden we onze klantgroep ook financieel advies aan. Hierbinnen vallen hypotheekadvies, persoonlijk financieel advies, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en vermogensopbouw. Dit maakt Private Insurance een totaalpartner voor particuliere relaties uit het hogere segment die op zoek zijn naar service en persoonlijke aandacht.

Den Bosch
Breda
Tilburg

Tom Nierstrasz Adviseur Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC in 3 woorden omschrijven?
Uitdagend, veelzijdig en leerzaam.

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
De maatwerk oplossingen verzorgen voor vragen van onze relaties.

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Gedreven en informeel.

Kim Vissers Adviseur Rietpolis & Exclusieve Auto’s

Hoe zou je werken bij VLC in 3 woorden omschrijven?
Vrijheid, uitdagend en vooral erg gezellig!

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Wij hebben een divers team waar ook veel jonge collega’s tussen zitten. Dit maakt het werken op kantoor erg leuk. Ook de gesprekken met klanten zijn altijd leuk. Of het nu om een rietgedekte woning gaat of om een Ferrari, de klant wordt altijd op een gepaste manier geholpen. We vieren dan ook samen onze successen waardoor je meer gedreven raakt.

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Informeel en gedreven.

Marleen de Beer Teammanager Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Betrokken, leerzaam en gezellig

Patricia Vervaart Desk accountmanager private insurance schade

Hoe zou je werken bij VLC & Partners in 3 woorden omschrijven?
Geen dag is hetzelfde!

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Ondanks dat het een groot bedrijf is ben je geen nummer en is er persoonlijke aandacht, ook vanuit het management

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Positief en informeel

Demi van Gelder Adviseur Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC & Partners in 3 woorden omschrijven?
Gezellig, leerzaam en detailgericht.

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Ik vind het leuk dat je bij VLC net dat stapje extra mag zetten.

Vorige
Volgende