Risicomanagement

VLC & Partners is dé adviseur op het gebied van financieel risicomanagement. Wij helpen onze zakelijke klanten bij het creëren van risicobewustzijn en het inrichten van goed risicomanagement onder het motto ’verkennen, voorkomen, verzekeren’.

Dit doet de afdeling

Ondernemen gaat gepaard met risico’s. Alleen als de kansen groter zijn dan die risico’s, kun je ambities realiseren. Wij streven ernaar dat onze klanten vooruit kunnen, nieuwe initiatieven ontwikkelen, verder groeien of hun bestaande business uitbouwen. Om risico’s beheersbaar te maken helpen wij ze, aan de hand van ons risicomodel, in vier stappen bij het inzichtelijk maken van hun risico’s en het uitstippelen van een daarbij passend beleid.

Van uitdaging naar oplossing

Als collega Risk krijg je met veel verschillende klanten te maken. Bijvoorbeeld een producent van zonnepanelen die op het punt staat om uit te breiden. Als Accountmanager help je deze klant door samen te kijken naar welke risico’s daarbij komen kijken. Hoe deze voorkomen kunnen worden of eventueel verzekerd. En als er dan onverwachts iets naars gebeurt, zoals een brand, dan sta jij natuurlijk voor hem klaar.

Of in je rol als broker help jij onze klanten aan een goed gedekt en op maat afgestemd verzekeringsprogramma, maar het kan ook zomaar zijn dat je als schadespecialist aan de slag gaat en de afhandeling van een schade tot in de puntjes verzorgt.

Vanuit verschillende kantoren in Nederland, waaronder Den Bosch en Den Haag, sta jij klaar voor onze klanten. In welke functie dan ook. Dit maakt Risk een totaalpartner voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar effectief financieel risicomanagement en het beheersen van deze risico’s in de vorm van voorkomen of minimaliseren, en waar nodig verzekeren.

Den Bosch
Den Haag
Tilburg

Onze Risk vacatures

Bekijk onze Risk vacatures. Wie weet zit de kick-start van jouw carrière of jouw volgende stap ertussen! Past VLC & Partners bij jou, maar weet je niet goed welke afdeling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op!

(Senior) broker/specialist aansprakelijkheid
Den Bosch
Den Haag
Fulltime

Als (senior) broker/specialist aansprakelijkheid ben jij voor de zakelijke klanten de inhoudelijke risicoconsultant en maak je een volledige en diepgaande inventarisatie van de risico’s waar jouw klant aan wordt blootgesteld

Risk
Specialist cyber/broker
Den Bosch
Den Haag
Fulltime

Als Specialist cyber/broker ben jij voor de groot zakelijke klanten de inhoudelijke risicoconsultant Cyber en maak je tezamen met andere specialisten en de accountmanager binnen het klantteam een volledige en diepgaande inventarisatie van de risico’s waar de klant aan wordt blootgesteld.

Risk
Schadebehandelaar (ervaren of beginnend)
Barneveld
Fulltime

Als Schadebehandelaar bij Bielderman Koetsier ben jij de centrale persoon die er voor zorgt dat alles wat gedaan moet worden ook echt gebeurt. Jij bent de spil in de contacten tussen klant, verzekeraar en expert.

Risk
Commercieel Medewerker Binnendienst – Zakelijk
Barneveld
Fulltime

Als Commercieel Medewerker Binnendienst – Zakelijk bij Bielderman Koetsier ben jij de centrale persoon die er voor zorgt dat alles wat gedaan moet worden ook echt gebeurt. Jij bent de spil in de contacten tussen klant, buitendienstadviseur en verzekeraar.

Risk
Medewerker Claims Support
Den Bosch
Den Haag
Parttime

Ben je een echte teamplayer en ben je een administratieve kei? Zorg jij er met jouw ondersteuning voor dat de specialisten zich kunnen focussen op de discussies door inhoudelijke randzaken over te nemen? Zie je de uitdaging in de correcte boeking van de betalingen in complexe schadedossiers? Dan ben jij de Medewerker Claims Support die we zoeken!

Risk
Intern Accountmanager Transport Risk
Breda
Fulltime

Als Intern Accountmanager Transport Risk bij VLC & Partners ben je verantwoordelijk voor het beheren en adviseren van de klanten uit jouw portefeuille. Dit zijn (grootzakelijke) transport klanten. In samenwerking met een Buitendienst Adviseur Transport ontzorg je hen zoveel mogelijk.

Risk
Intern Accountmanager Risk
Den Bosch
Den Haag
Fulltime

Als Intern Accountmanager Risk bij VLC & Partners ben je verantwoordelijk voor het beheren en adviseren van de klanten uit jouw portefeuille.

Risk
Intern Accountmanager Zorg
Den Bosch
Den Haag
Fulltime

Als je energie krijgt van klanten verder te helpen, nauw samen te werken met je collega’s en je het uitdagend vindt dat je werkdag vaak anders verloopt dan gepland, dan is dit de baan voor jou!

Risk
Intern Accountmanager Credit Risk
Den Bosch
Den Haag
Fulltime

Als Intern Accountmanager Credit Risk ben je verantwoordelijk voor het beheren en adviseren van de klanten uit jouw portefeuille.

Risk
Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Meet recruiter
Charlotte

Heb je vragen over de vacatures of ga je graag met ons in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken? Onze recruiter Charlotte staat voor je klaar!

Charlotte Klein-Delsine
Recruiter

wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

Alex Groen Teamleider Employee Benefits

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Prettige werkomgeving, uitdagend, in ontwikkeling

Als je een miljoen euro wint, wat is dan het eerste dat je zou doen?

Biertje drinken

Als je één woord uit het woordenboek zou mogen schrappen, welk woord zou dat dan zijn? Hospiteerweekend

Marleen de Beer Teammanager Private Insurance

Hoe zou je werken bij VLC & Partners omschrijven in 3 woorden?
Betrokken, Leerzaam en Gezellig.

Als je een miljoen euro wint, wat is dan het eerste dat je zou doen?
Dan zou ik een tweede woning in Portugal kopen.

Wat is  je favoriete plaats in de wereld?
Oostenrijk

Jordi van Heek Online Marketeer

Waarom ben je bij VLC & Partners gaan werken?
Het sprak me erg aan dat je binnen VLC & Partners de mogelijkheden hebt van een grote corporate, maar dat de cultuur erg toegankelijk is en je echt kunt opvallen. Mijn functie is ook divers en ik doe veel dingen die andere werkgevers niet konden bieden.

Wat is  je favoriete plaats in de wereld?
Les trois vallées wintersport gebied

Waar ben je het meest trots op?
Het behalen van mijn Master.

Mariëlle Heijkant HR Adviseur Businessline MKB & Private

Wat is het leukste aan werken bij VLC & Partners?
Samen de klus klaren, iedereen draagt zijn steentje. Je ziet en wordt gezien

Als je een miljoen euro wint, wat is dan het eerste dat je zou doen?

Lekker lang met onze camperbus op stap!

Wat is je favoriete plaats in de wereld?

San Gimignano Italië

Vorige
Volgende