Volmacht

De afdeling Volmacht binnen VLC & Partners zorgt ervoor dat al onze adviseurs hun klanten de beste verzekeringsoplossingen kunnen bieden. Het is ergens een beetje een vreemde eend in de bijt. Wij opereren vanuit de naam Chabot Assuradeuren en treden op als huisvolmacht, oftewel, we werken alleen voor de aangesloten partners van VLC & Partners. Lees hier meer.

Chabot Assuradeuren

De afdeling Volmacht creëert verzekeringsoplossingen voor klanten van VLC & Partners. Zo bieden we klanten de voordelen van scherpe inkoop en houden de samenwerking zuiver: gericht op acceptatie, schadebehandeling en administratie. Alles wat in de Volmacht kan, ondersteunen wij als afdeling. Wij zorgen ervoor dat de adviseurs van VLC & Partners mooie verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden aan hun klanten.

Je rol als volmachtbeheerder

Als volmachtbeheerder binnen onze Volmacht afdeling heb je een mooie taak binnen VLC & Partners. We accepteren risico’s, maken offertes en zorgen ervoor dat de klant een polis krijgt. Dit doen we voor alle business lines van VLC & Partners.

Het eind van het jaar sluiten we altijd met de grootste uitdaging, namelijk: het prolongeren van bijna heel onze verzekeringsportefeuille. We onderhandelen dan met verzekeraars over premie, voorwaarden en clausules. In samenwerking met onze ICT afdeling verwerken we de wijzigingen in onze systemen, voeren controles uit zodat we half december al onze klanten kunnen voorzien van een nieuwe polis.

Van Portefeuillemanagers en volmachtbeheerders tot Acceptant Volmacht, onze mensen zijn altijd up-to-date qua kennis en ontwikkelingen. Daarnaast hebben we een goede dynamiek op onze afdeling. De jonge talenten in combinatie met onze ervaren collega’s blijkt een gouden combinatie te zijn. We staan altijd voor elkaar klaar, leren iedere dag en er heerst een open werksfeer. Werkstudent of ervaren rot in het vak? Talent is bij ons altijd welkom!

Den Bosch
Den Haag
Tilburg
  • Vakgebieden

  • Locaties

  • Aantal uren

Eline de Vos Schadebehandelaar Volmacht

Hoe zou je werken bij VLC & Partners in 3 woorden omschrijven?
Uitdagend, kansen en gezellig

Wat is het leukste aan werken bij VLC?
Jonge mensen krijgen de mogelijkheid om te groeien en zich te ontwikkelen binnen een team. Daarnaast maken mijn gezellige collega’s het werken bij VLC ook hartstikke leuk.

Hoe zou je de cultuur bij VLC omschrijven in 2 woorden?
Persoonlijk en betrokken

Vorige
Volgende