Open sollicitatie

Geen dromen, maar doelen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jouw carrière een andere richting in sturen? Maak dan van je droom je doel en zet de volgende stap. Ben je nog niet zeker welke richting je precies op wil of in welke functie je uiteindelijk zou willen werken? We gaan graag het gesprek met je aan om jouw mogelijkheden te bespreken. Kansen genoeg binnen VLC & Partners!

Voortdurend op zoek naar talent

De arbeidsmarkt is continu in beweging en dat zorgt ervoor dat ons vacature aanbod van dag tot dag verschilt. Zit de vacature waar jij naar op zoek bent er op dit moment niet tussen? Geen probleem! We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent.

Iemand anders gaat de vervolgstap in jouw carrière niet zetten, dus ben je nieuwsgierig of jij je droombaan vindt bij VLC & Partners? Stuur ons een open sollicitatie! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en ambities te bespreken.

Solliciteren

  Charlotte Klein-Delsine
  Recruiter

  wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558

  Meet recruiter
  Charlotte

  Heb je vragen over de vacatures of ga je graag met ons in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken? Onze recruiter Charlotte staat voor je klaar!

  Charlotte Klein-Delsine
  Recruiter

  wervingenselectie@vlc-partners.nl +31681746558