Over VLC & Partners

In tijden van verandering zijn de ogen gericht op de toekomst. Bij VLC & Partners werken ongeveer 450 professionals op het gebied van Risk Management, Employee Benefits, Private Insurance en het MKB. Met onze unieke totaalaanpak brengen wij risico’s van klanten in beeld en adviseren wij over deze risico’s in specifieke sectoren.

 

Werken bij VLC & Partners

We richten ons voornamelijk op de grootzakelijke -, de MKB markt en op de welgestelde particulier. Daarbij ligt onze focus op het verkennen, het voorkomen en -waar nodig- het verzekeren van de risico’s. In onze manier van werken gaan wij altijd uit van onze vijf merkwaarden:

  • Inlevend
  • Vernieuwend
  • Vindingrijk
  • Hoogwaardig
  • Ondernemend

We zoeken collega’s die onze ambitie om te groeien verder vormgeven. Bij VLC & Partners zijn we altijd in beweging. Dit betekent dat werken bij ons dynamisch en van tijd tot tijd uitdagend is. We vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed past in jouw leven, waar jij energie van krijgt en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Gedrevenheid en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en wordt bij ons beloond. Een organisatie waar je gelukkig bent, daar presteer je beter en bereik je meer. Daar geloven wij in!

Be the You in The Bigger Blue

Bij VLC & Partners zijn we samen The Bigger Blue. In The Bigger Blue staan onze medewerkers centraal en dagen we hen uit ‘the you’ te zijn binnen onze organisatie.

Van groot tot klein. Dit zijn de partners waar wij voor werken.

Waar vind je VLC & Partners?

VLC & Partners heeft kantoren in heel Nederland. Bekijk waar wij bij jou in de buurt zitten.

Locaties
Apeldoorn
Barneveld
Breda
De Bilt
Den Bosch
Den Haag
Tilburg