Locaties

 

VLC & Partners heeft kantoren in heel Nederland. We groeien flink en zitten nu op meer dan 7 locaties, met elk hun eigen expertises en labels. De hoofdkantoren zitten in Den Bosch en Den Haag.

Den Bosch

Het hoofdkantoor van VLC & Partners zit in Den Bosch en ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station. Op de 4e en 5e etage van het Riva kantoor zit VLC & Partners met diverse (staff) afdelingen.

Den Haag

Het grootste kantoorpand van VLC & Partners zit in Den Haag. Een USP van het kantoor in Den Haag is de gezellige bar met dakterras!

Breda

Wanneer je het hebt over risicomanagement in de sector transport en logistiek, dan heb je het over onze collega’s in het bourgondische Breda!

Tilburg

In het Brabantse Tilburg staat het kantoor van VLC & Partners/Mutsaerts verzekeringen. Een partner in verzekeringen en pensioen voor het MKB, maar ook voor business professionals zoals advocaten, accountants en notarissen. Elke dag werken ze in Tilburg met 75 collega’s aan ‘groots presteren en persoonlijk blijven’. Daarnaast staat VLC & Partners/Mutsaerts verzekeringen bekend als innovatieve speler met unieke mantels voor onder andere de metaal-, hotel- en grafische industrie.

De Bilt

Centraal gelegen in Nederland bevinden zich onze collega’s van Van Luin. In De Bilt adviseren zij het MKB over onder andere risicomanagement, pensioen en duurzame inzetbaarheid. En dat doen ze al sinds 1986. Met een bedrijfskundige blik kijken ze ook buiten onze eigen landsgrenzen. Zo adviseren ze bedrijven die een vestiging willen openen in het buitenland of organisaties die juist naar Nederland willen komen. Geef ze een uitdaging en de collega’s van Van Luin denken graag creatief en praktisch met je mee.

Barneveld

In de Gelderse vallei, oftewel: Barneveld, vind je onze collega’s van Bielderman Koetsier. Een betrokken en deskundige partij met al ruim 50 jaar ervaring. Ze hebben een breed specialisme en bedienen zowel de zakelijke áls particuliere markt. Met ruim 20 specialisten bedienen ze hun relaties dagelijks deskundig, betrokken én eerlijk. Bielderman Koetsier staat bekend om hun persoonlijke advies voor relaties.

Apeldoorn

In Apeldoorn vind je onze collega’s van ENgage. Bij ENgage Apeldoorn draait het om regie op re-integratie. Met ervaren collega’s ondersteunen ze werkgevers in de steeds ingewikkelder wordende sociale zekerheid. Specialisten met een duidelijke focus op verzuim en sociale zekerheid. Verder is er veel expertise rond inkomensverzekeringen: een must in de uitvoering van de taak als specialistisch casemanager. De liefde voor het vak stralen ze aan alle kanten uit. ENgage Apeldoorn ondersteunt werkgevers, werknemers en bieden verschillende opleidingen aan.