Locaties

Apeldoorn

In Apeldoorn vind je onze collega’s van ENgage. Bij ENgage Apeldoorn draait het om regie op re-integratie. Met ervaren collega’s ondersteunen ze werkgevers in de steeds ingewikkelder wordende sociale zekerheid. Specialisten met een duidelijke focus op verzuim en sociale zekerheid. Verder is er veel expertise rond inkomensverzekeringen: een must in de uitvoering van de taak als specialistisch casemanager. De liefde voor het vak stralen ze aan alle kanten uit. ENgage Apeldoorn ondersteunt werkgevers, werknemers en bieden verschillende opleidingen aan.

Barneveld

In de Gelderse vallei, oftewel: Barneveld, vind je onze collega’s van Bielderman Koetsier. Een betrokken en deskundige partij met al ruim 50 jaar ervaring. Ze hebben een breed specialisme en bedienen zowel de zakelijke áls particuliere markt. Met ruim 20 specialisten bedienen ze hun relaties dagelijks deskundig, betrokken én eerlijk. Bielderman Koetsier staat bekend om hun persoonlijke advies voor relaties.

Breda

Wanneer je het hebt over risicomanagement in de sector transport en logistiek, dan heb je het over onze collega’s van Westenburg in het bourgondische Breda. Een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontplooid tot ijzersterk merk in Brabant. Dit vertrouwde gezicht uit Breda adviseert al generaties hun particuliere klanten en het mkb-bedrijf. Gekenmerkt door hun persoonlijke en vertrouwde aanpak is Westenburg de regisseur bij schades en de adviseur bij nieuwe risico’s. De sector transport en logistiek is hun specialisme.

De Bilt

Centraal gelegen in Nederland bevinden zich onze collega’s van Van Luin. In De Bilt adviseren zij het MKB over onder andere risicomanagement, pensioen en duurzame inzetbaarheid. En dat doen ze al een tijdje (lees: sinds 1986). Met een bedrijfskundige blik kijken ze ook buiten onze eigen landsgrenzen. Zo adviseren ze bedrijven die een vestiging willen openen in het buitenland of organisaties die juist naar Nederland willen komen. Geef ze een uitdaging en de collega’s van Van Luin denken graag creatief en praktisch met je mee.

Den Bosch

Het kantoor in Den Bosch ligt op steenworp afstand van het centraal station. Naast onze collega’s van VLC & Partners Den Bosch, vind je hier ook onze collega’s van Buro Merks Consultancy. Buro Merks heeft meer dan dertig jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen van (kandidaat)-notarissen. Naast alle zakelijke en financiële regelzaken, gaat het ook om persoonlijke vraagstukken. Hoe geef ik invulling aan het ondernemerschap? Hoe behaal ik voldoende omzet? En welk type praktijk past het beste bij mij?

Den Haag

Ons grootste kantoorpand is dat van VLC & Partners Den Haag. In dit pand zijn ook onze collega’s van Koekenberg Van Vuuren (KVV) gehuisvest. Bij KVV werken uitsluitend professionals met een aansprakelijkheids specialisme. Al ruim 18 jaar is KVV dé sparringpartner voor de business professionals. De verzekeringsoplossingen zijn altijd maatwerk en dat maakt KVV uniek. Een USP van het kantoor in Den Haag is de gezellige bar met dakterras!

Tilburg

In het Brabantse Tilburg staat het kantoor van Mutsaerts verzekeringen. Mutsaerts is een partner in verzekeringen en pensioen voor het MKB, maar ook voor business professionals zoals advocaten, accountants en notarissen. Elke dag werken ze in Tilburg met 75 collega’s aan ‘groots presteren en persoonlijk blijven’. Daarnaast staat Mutsaerts verzekeringen bekend als innovatieve speler met unieke mantels voor onder andere de metaal-, hotel- en grafische industrie. Goed om te weten: de geruchten gaan dat er in dit kantoor een geheime voorraad Schrobbelèr ligt opgeslagen…