Vakgebieden

Bij VLC & Partners zijn we actief binnen diverse vakgebieden en expertises. Ontdek hier meer!

Risk

Op het gebied van financieel risicomanagement adviseren wij niet alleen onze zakelijke klanten, wij creëren bewustzijn over mogelijke risico’s. Zo ontstaat er draagvlak voor het risicomanagement wat we inrichten voor onze klanten.

Meer over Risk

Private Insurance

Voor het beschermen van bijzondere bezittingen is VLC & Partners de partner voor particulieren. Of het gaat om het verzekeren van een waardevolle oldtimer of een woonhuis, wij ontzorgen onze klanten van A tot Z.

Meer over Private Insurance

Employee Benefits

VLC & Partners is de strategisch partner van HR op het gebied van pensioen, zorg, verzuim en inkomen.  Wij helpen onze klanten bij de totstandkoming en uitvoering van verzekerbare arbeidsvoorwaarden als pensioen, Anw en WIA. We doen dit ook bij de meer strategische vraagstukken als duurzame inzetbaarheid, personeels- en pensioenbeleid.

Meer over Employee Benefits

Business Professionals

Onze afdeling Business Professionals bestaat uit specialisten en richt zich op alle klanten en prospects (groot of klein) binnen de zakelijke dienstverlening. In het bijzonder richten zij zich op de Accountants, Advocaten, Notarissen en Architecten voor wie zij unieke producten en adviezen hebben.

Meer over Business Professionals

MKB

VLC & Partners geldt voor veel zelfstandig ondernemers en het MKB-bedrijf als een belangrijke partner in verzekeringen en pensioenen. We staan al onze klanten met raad en daad bij, maar waar we ons in onderscheiden is het persoonlijke aspect. Hoe dit tot uitwerking komt in onze dagelijkse werkzaamheden?

Meer over MKB

Volmacht

De afdeling Volmacht binnen VLC & Partners zorgt ervoor dat al onze adviseurs hun klanten de beste verzekeringsoplossingen kunnen bieden.

Meer over Volmacht

Staffuncties

Naast de bovenstaande teams zijn ook onze stafafdelingen breed vertegenwoordigd binnen onze organisatie. Denk hierbij aan IT, HRM, Facilitair, Support Office, Compliance, Finance en Marketing & Communicatie.

Meer over Staffuncties