Vakgebieden

Zie hier een overzicht van de vakgebieden waarin VLC & Partners actief is.

Employee Benefits

Als accountmanager werk je in het domein pensioen of het domein zorg, inkomen & verzuim. Je werkt in een compact team aan de totstandkoming van- en uitvoering van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Wil je meer weten over de samenstelling van jouw team en met welke arbeidsvoorwaarden je aan de slag gaat?

Meer over Employee Benefits
Intern adviseur Zorg & Verzuim | VLC & Partners

MKB

VLC & Partners geldt voor veel zelfstandig ondernemers en het MKB-bedrijf als een belangrijke partner in verzekeringen en pensioenen. We staan al onze klanten met raad en daad bij, maar waar we ons in onderscheiden is het persoonlijke aspect. Hoe dit tot uitwerking komt in onze dagelijkse werkzaamheden?

Meer over MKB

Risk

Op het gebied van financieel risicomanagement adviseren wij niet alleen onze zakelijke klanten, wij creëren bewustzijn over mogelijke risico’s. Zo ontstaat er draagvlak voor het risicomanagement wat we inrichten voor onze klanten.

Meer over Risk
Intern Adviseur Pensioen | VLC & Partners vacatures

Staffuncties

Naast de bovenstaande teams zijn ook onze stafafdelingen breed vertegenwoordigd binnen onze organisatie. Denk hierbij aan IT, HRM, Facilitair, Support Office, Compliance, Finance en Marketing & Communicatie.

Meer over Staffuncties

Volmacht

De afdeling Volmacht binnen VLC & Partners zorgt ervoor dat al onze adviseurs hun klanten de beste verzekeringsoplossingen kunnen bieden.

Meer over Volmacht
Intern adviseur Zorg & Verzuim | VLC & Partners

Business Professionals

Onze afdeling Business Professionals bestaat uit specialisten en richt zich op alle klanten en prospects (groot of klein) binnen de zakelijke dienstverlening. In het bijzonder richten zij zich op de Accountants, Advocaten, Notarissen en Architecten voor wie zij unieke producten en adviezen hebben.

Meer over Business Professionals